Referenssit

Asiakkaidemme kokemuksia

"Olen tuntenut Jeren 90-luvulta saakka, tehnyt duunia kimpassa ja kehitellyt erilaisia fyysiseen harjoitteluun liittyviä asioita. Itse valmentajana ja kuntoilijana olen usein ollut tilanteessa, missä kroppa huutaa hoosiannaa, Jeren apuun ja taitoon on aina voinut luottaa. Vuosien varrella kaikki henkilökohtaiset valmennettavani ovat käyttäneet Jeren palveluja, hän on myös ollut mukana useilla ulkomaan kisa- ja leirireissuillamme."

Mika Järvinen

Ammattivalmentaja yli 25-vuoden kokemuksella

"Muutaman vuoden Jeren palveluja käyttäneenä voin suositella kaikille urheilijoille, tasosta riippumatta. Käytän itse Jeren apua varsinkin rankkojen treeniviikkojen jälkeen palautumisen tukena. Luotan hänen ammattitaitoonsa ja arvostan myös korkeaa ammattiylpeyttä mitä hänellä on: jos jokin paikka on jumissa, sen aukausemiseen käytetään tarvittava aika ja vaiva."

Ilari Melart

Columbus Blue Jacket

"Jereä on kiittäminen siitä, että aktiivinen perheemme saa liikkua terveenä! Hän hoitaa kilpaurheilevat lapsemme, kuntoilevan leidin ja ikämiesurheilija Riston."

Sari Puumalainen, Risto Kaskilahti

"Jeren vastaanotolla on saanut hoidettua pahimmatkin fyysiset lukot auki. Suosittelen varauksettomasti."

Esa Pekka Mattila

100m pyörätuolikeilaaja

"Jere on hoitanut Stars Show-työryhmämme hoidot jo kahden vuoden ajan. Hänen ammattitaitoaan ja erityisesti yksilökohtaista lähestymistään ovat hämmästelleet tanssijoiden ja näyttelijöiden lisäksi niin tekniikan kaverit kuin bändin soittajat. Omasta puolestani voin todeta, että Jeren käsittelyt ovat olleet yksi ratkaiseva tekijä sen suhteen, että ääneni on kestänyt pitkät esityskaudet. Voin suositella Jereä lämpimästi."

Jarkko Tamminen

Imitaattori, näyttelijä